Piletinu sa povrćem možete spremiti za ručak ili za večeru.
Sastojci:
- 400 g pirinča
- 400 g pilećeg filea
- 1 paprika
- 230 g graška
- 1 crni luk
- 4 kašike soja sosa
- 2 kašike brašna
- 1 kašičica karija
- 1 kašičica bibera
- so
Priprema:
Propržite seckani crni luk i papriku, naravno posolite. Dodajte skuvani grašak i kuvajte poklopljeno nekih 5 minuta. Zatim u to dodajte skuvani pirinač, pa začinite karijem i biberom. Promešajte. Još malo dinstajte.
Meso isecite na trake i uvaljajte u brašno. Propržite meso pa dodajte soja sos i još kratko pržite. Meso dodajte pirinču.
Ako želite možete ovako aranžirati, a i ne morate.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus