Topli sendvič sa sirom je najbolji doručak, a i brzo se priprema. Umesto čedar sira možete da koristite neki drugi kačkavalj koji volite.

Sastojci:

  • 5 kašika puter
  • 4 kriške hleba
  • 2 šolje čedar sira

Priprema:

Svaku krišku hleba namažite sa jednom kašikom putera. U tiganju rastopite preostalu petu kašiku putera i stavite 2 parčeta hleba, strana sa puterom neka bude okrenuta na dole. Preko oba parčeta stavite izrendani čedar i pecite dok sir ne počne da se topi, oko 2 minuta. Zatim preklopite hleb (sir na sir) i nastavite da pečete dok se sir još malo ne otopi. Ponovite tako si sa druga dva parčeta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs