Ako želite da spremite kasnu večeru i da to bude brzo gotovo ovaj recept je odličan za vas.
Potrebno je:
- 12 kriški hleba (odredite količinu koja vama odgovara)
- 300 g domaćeg kravljeg sira
- 150 g kačkavalja
- 3 jajeta
- 2 kašike ljutog ajvara
- 150 g suhomesnatog
- origano
Priprema
U dublju posudu staviti sir, pa ga viljuškom dobro izmrviti, ili ga krupno narendajte. Dodati tri jaja, sjediniti viljuškom, pa krupno narendati kačkavalj. Suhomesnato (šta imate) iseckati na kockice, pa dodati u smesu sa jajima i sirom. Ubaciti ajvar i origano (stavite još začina koje volite) i dobro promešati. So stavite po ukusu, ali proverite da li je sir bio slan.
Rernu uključiti da se zagreje, na 180 C. Hleb poređati u pleh, preko pek papira. Na svako parče hleba obilno naneti fil. Staviti da se zapeče, oko, 15 minuta. Poslužiti toplo.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: recepti.com
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća
Originalni recept za junetinu na burgundski način