Ovaj ručak odličan je za sve članove porodice, a prilagođen je i za dijabetičare.

Sastojci:

  • 1 pile, isečeno na komade
  • biber po ukusu
  • 1 kašika maslinovog ulja
  • 2 čena belog luka, zdrobljena
  • 2 paradajza
  • 1 list lovora
  • 1/4 kašičica majorana
  • 1 pakovanje smrznutog kukuruza šećerca, otopljenog

Priprema: Skinite kožicu sa pileta. Posolite i pobiberite po ukusu. U velikom teflonskom tiganju zagrejte ulje i pržite piletinu, okrećući je, oko 15 do 20 minuta. Kad je piletina gotova, izvadite je iz tiganja i držite na toplom mestu. U tom ulju izdinstajte beli luk, dodajte paradajz, lovor i majoran i dinstajte oko 10 minuta. Dodajte obaren kukuruz i piletinu i dorbo umešajte sa sosom.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: opušteno.rs