Očistiti krompir oprati naseći ga po dužini ili na krugove. Polovinu poredjati u podmazanu tepsiju pa preko dodati luk na krugove i oprani pirinač. Ako imate možete dodati neko parče kobasice nećete pokvariti. Zatim pokriti sa ostatkom sečenog krompira. U šolju sipati vodu dodati kašiku začina biber i šoljicu ulja i time preliti krompir tako da prekrije sredinu tj. pirinač. Peći na 200C sat vremena. Servirati toplo. Krompir je tako sočan i prelepo miriše. Prijatno! kodbakeugostima.blogspot.com
Krompir u rerni na moj način
Ovaj recept sam naučila od moje majke, vrlo često nam je deci to spremala, brzo jeftino ukusno . Probajte obavezno..
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus