1. Džigericu iseći na pola. Posoliti i pobiberiti (po ukusu).
2. Svako parče umotati u slaninu, pričvrstiti čačkalicom i prziti na vrelom ulju.
Rolovana pileća džigerica
Ušuškana u slaninicu džigerica ostaje sočna! Osim što je ukusna, zgodna je i za konzumiranje - jedna džigerica, jedan zalogaj.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus