1. Meso oprati i iseći na 12 medaljona. Iseckati beli luk i natrljati njime meso. Zatim meso posuti biberom, premazati uljem i na svaki komad staviti malo ruzmarina. Staviti u frižider na 60 minuta.
2. Medaljone pržiti na teflonskom tiganju 2–3 minuta sa svake strane, izvaditi ih na alu-foliju i uviti.
4. Iseckati luk i propržiti ga na maslacu. Iseckati pečurke i dodati luku. Naliti pavlakom, posoliti i pobiberiti. Servirati medaljone uz sos od pečuraka i pire krompir.
Svinjski medaljoni u sosu od pečuraka
Pire krompir zamenite mladim krompirićima čim dođe sezona, jer je ta kombinacija najbolja.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus