1. Iseckajte slatki krompir u kockice i stavite na pleh za pečenje. Pospite maslinovim uljem i dodajte so, papriku i cimet. 


Sastojci:

1 veliki slatki krompir

desetak  pečuraka

200 g spanaća

2 paprike

desetak čeri paradajza (160g)

jabukovo sirće

cimet

so

maslinovo ulje

2. Pecite 40 minuta na 200, dok ne omekša.

3. Pečurke iseckane na komade dinstajte na maslinovom ulju, dodajte so, dve kašičice jabukovog sirćeta i bibera. 

4. Ovo bi trebalo da traje oko 7 minuta. na kraju dodajte spanać. Tretirajte još 2 do 3 minuta da postanete savršeno mekan.

5. Dodajte čeri paradajz.

6. Na kraju sve sjedinite i servirajte. Po želji dodati sočivo i servirati uz kriške limuna.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/