1. Meso izlupajte, pa ga pospite suvim začinom. Zagrejte ulje i ispržite piletinu sa obe strane, ravnomerno.


Sastojci:

6 pilećih šnicli

1/4 šolje grčkog jogurta

2 kašike majoneza

kašičica senfa

kašika sveže isceđenog soka od limuna

kašičica meda

kašičica origana

2. Jogurt, majonez, senf, sok od limuna, med i origano dobro izmešajte i ostavite 15 minuta da odstoje da se sastojci sjedine i ukusi pomešaju.

3. Poslažite pileće šnicle na tanjir, pa ih prelijte pripremljenim sosom. Poslužite uz bareni pirinač ili testeninu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Alo.rs