Ponekad se dogodi da se poklopac na tegli toliko jako zalepi od, recimo meda ili pekmeza, da ga je nemoguće odvrnuti.
Ali, postoji fantastično jednostavan, brz trik koji će i teglu sa najčvršće zalepljenim poklopcem otvoriti za 10-ak sekundi!
Pogledajte i Ovo je najbolji način skidanja etiketa s tegli i staklenih flaša
Sve što treba da uradite jeste da kratko stavite deo na kojem se nalazi poklopac pod mlaz vruće vode.
Toplota će omekšati ono što drži poklopac i otvorićete ga vrlo lagano.
Neki ljudi vruću vodu sipaju u posudu pa urone teglu naopako u nju, tako da je poklopac pod vodom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: 24sata.hr
Jednostavna salata sa avokadom i povrćem - svi će tražiti recept
Recept za najbrže palačinke od griza
Letnja krem čorba sa tikvicama i crvenim sočivom
Mekani kolač sa šumskim voćem
Napoleon torta u čaši – zaboravite klasične kore, ovo je još lakše i ukusnije