Ponekad se dogodi da se poklopac na tegli toliko jako zalepi od, recimo meda ili pekmeza, da ga je nemoguće odvrnuti.
Ali, postoji fantastično jednostavan, brz trik koji će i teglu sa najčvršće zalepljenim poklopcem otvoriti za 10-ak sekundi!
Pogledajte i Ovo je najbolji način skidanja etiketa s tegli i staklenih flaša
Sve što treba da uradite jeste da kratko stavite deo na kojem se nalazi poklopac pod mlaz vruće vode.
Toplota će omekšati ono što drži poklopac i otvorićete ga vrlo lagano.
Neki ljudi vruću vodu sipaju u posudu pa urone teglu naopako u nju, tako da je poklopac pod vodom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: 24sata.hr
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem