Evo nas u decembru! U finiš ove godine ulazimo elegantno, rešeni da steknemo još neka znanja, zato ćemo poslušati savete od eksperata i edukovati se o najboljim sirevima, muzici i knjigama koje su obeležile protekli period!
Decembar je mesec društvenih okupljanja, te ćemo slaviti francusku nedelju i od eksperta francuske gastronomije saznati kako da uživamo u sjajnim sirevima.
Od jedinstvenog i darovitog Marka Luisa, čućemo savete na razne teme, a kao poslasticu za kraj, servirali smo vam listu najčitanijih knjiga!
Uživajte uz Taliju!
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus