Da pašteta ipak može biti hranljiva, dokazala je Argeta, pašteta sa dugogodišnjom tradicijom.

Uz problem korišćenja aditiva u hrani pojavljuje se i problem dodavanja glutena na koji je u zapadnim zemljama osetljiva čak svaka četvrta osoba. Brend Argeta je zato pokrenuo revoluciju u prehrambenoj industriji time što je u svoju ponudu uključio proizvode kod kojih je važno ne samo šta sadrže već i šta ne sadrže. Tako se od marta službeno ponosi statusom »free from« što znači da proizvodi Argeta ne sadrže gluten, pojačivače arome, konzervanse i boje.

Kako statistike nalažu, sve je veći procenat ljudi netolerantnih na gluten, a o pojačivačima boje, aditivima i konzervansima i njihovom uticaju na pravilan način ishrane, da i ne govorimo.

Argeta nudi potpunu inovaciju - hranljivu paštetu za celu porodicu.

Sam proces izrade Argetinih proizvoda je pod visokim i stručnim nadzorom i savremenom tehnologijom koja brine o vrhunskom kvalitetu.

Od sada možete uživati u svom omiljenom suhomesnatom obroku za doručak, užinu ili večeru, bez brige da vam može škoditi zdravlju i vitkoj liniji, jer imaju i manji udeo soli i masti pored toga što ne sadrže aditive, konzervanse i gluten.

U ponudi postoji čitav spektar pašteta kao što su Junior, koje vole i odrasli i deca, povrćne i tuna paštete idealne za božićni post, ali i mesne zdrave prerađevine čijim ukusima se ne odoleva.

Za bolje funkcionisanje organizma: Kako izbaciti aditive iz ishrane
Profimedia/Shutterstock attachment-argeta_0