Da pašteta ipak može biti hranljiva, dokazala je Argeta, pašteta sa dugogodišnjom tradicijom.
Uz problem korišćenja aditiva u hrani pojavljuje se i problem dodavanja glutena na koji je u zapadnim zemljama osetljiva čak svaka četvrta osoba. Brend Argeta je zato pokrenuo revoluciju u prehrambenoj industriji time što je u svoju ponudu uključio proizvode kod kojih je važno ne samo šta sadrže već i šta ne sadrže. Tako se od marta službeno ponosi statusom »free from« što znači da proizvodi Argeta ne sadrže gluten, pojačivače arome, konzervanse i boje.
Kako statistike nalažu, sve je veći procenat ljudi netolerantnih na gluten, a o pojačivačima boje, aditivima i konzervansima i njihovom uticaju na pravilan način ishrane, da i ne govorimo.
Argeta nudi potpunu inovaciju - hranljivu paštetu za celu porodicu.
Sam proces izrade Argetinih proizvoda je pod visokim i stručnim nadzorom i savremenom tehnologijom koja brine o vrhunskom kvalitetu.
Od sada možete uživati u svom omiljenom suhomesnatom obroku za doručak, užinu ili večeru, bez brige da vam može škoditi zdravlju i vitkoj liniji, jer imaju i manji udeo soli i masti pored toga što ne sadrže aditive, konzervanse i gluten.
U ponudi postoji čitav spektar pašteta kao što su Junior, koje vole i odrasli i deca, povrćne i tuna paštete idealne za božićni post, ali i mesne zdrave prerađevine čijim ukusima se ne odoleva.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus