Ukoliko vam je ponestalo ideja za doručak mi vam donosimo brz i ukusan recept.

Sastojci:

400g hleba

100g trapist sira

2 glavice luka

maslac

so(po potrebi)

biber

voda

Pročitajte Šta su naši preci tradicionalno jeli za doručak.

Priprema:

1. Hleb iseći na kockice i staviti ga u rernu da porumeni na 180 stepeni,oko 10 minuta. U međuvremenu luk iseći i dinstati na maslacu dok ne dobije svetlosmeđu boju.

2. Dodati času prokuvane vode i staviti začine pa ostaviti da se kuva još oko pet minuta. Preliti poparu supom i vratiti u rernu na 2 minuta.

3. Servirati u tanjir i izrendati kačkavalj preko. Po zelji jesti uz jogurt i suvomesnate proizvode.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas? 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/