Ukoliko vam je ponestalo ideja za doručak mi vam donosimo brz i ukusan recept.
Sastojci:
400g hleba
100g trapist sira
2 glavice luka
maslac
so(po potrebi)
biber
voda
Pročitajte Šta su naši preci tradicionalno jeli za doručak.
Priprema:
1. Hleb iseći na kockice i staviti ga u rernu da porumeni na 180 stepeni,oko 10 minuta. U međuvremenu luk iseći i dinstati na maslacu dok ne dobije svetlosmeđu boju.
2. Dodati času prokuvane vode i staviti začine pa ostaviti da se kuva još oko pet minuta. Preliti poparu supom i vratiti u rernu na 2 minuta.
3. Servirati u tanjir i izrendati kačkavalj preko. Po zelji jesti uz jogurt i suvomesnate proizvode.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem