Ukoliko vam je ponestalo ideja za doručak mi vam donosimo brz i ukusan recept.
Sastojci:
400g hleba
100g trapist sira
2 glavice luka
maslac
so(po potrebi)
biber
voda
Pročitajte Šta su naši preci tradicionalno jeli za doručak.
Priprema:
1. Hleb iseći na kockice i staviti ga u rernu da porumeni na 180 stepeni,oko 10 minuta. U međuvremenu luk iseći i dinstati na maslacu dok ne dobije svetlosmeđu boju.
2. Dodati času prokuvane vode i staviti začine pa ostaviti da se kuva još oko pet minuta. Preliti poparu supom i vratiti u rernu na 2 minuta.
3. Servirati u tanjir i izrendati kačkavalj preko. Po zelji jesti uz jogurt i suvomesnate proizvode.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus