Dijeta Pet kašika je jedan od najpoznatijih metoda za mršavljenje u poslednje vreme. Nju preferiraju ljudi, koji žele da drastično smanje telesnu masu, jer im dozvoljava da se hrane često i da se ne lišavaju ukusnih jela.
Jedino pravilo je da se po obroku ne uzima više od pet kašika hrane. Kako je ova količina sasvim dovoljna, da se osetite sitima i punim energije, lako se možete navići na režim, bez osećanja nekih posebnih nelagodnosti.
Evo i uglednog menija, koji možete poštovati, dok primenjujete ovu dijetu:
8.00 h - pet kašika ovsenih pahuljica sa voćem, kafa
11.00 h - pet kašika narendanog paradajza
14.00 h - pet kašika kuvanog, usitnjenog mesa po izboru
17.00 h - pet kašika salate od povrća sa začinima
20.00 h - pet kašika sitnog sira (vurde)
23.00 h - pet kašika kefira
Pročitajte i DIJETA ZA LENJE: Uz ovaj napitak kilogrami se sami tope
Naravno, ako ovaj meni nije po vašem ukusu, možete ubaciti bilo koji proizvod, uključujući i sladoled, torte, kolače i kremove.
Jedini uslov je da poštujete količinu proizvoda, i da razmak između dva obroka bude tri sata. Ukoliko se pridržavate ovog režima, garantujemo vam da ćete uspeti da skinete do pet kilograma još tokom prve nedelje.
Međutim, ukoliko rešite da primenjujete ovu dijetu duže vreme, možete skinuti čak i više od dvadeset kilograma, a rezultati će biti primetni dugo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: bonapeti.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus