Za najbolje rezultate, upoznajte se sa radom vaše rerne i utvrdite idealan položaj rešetki u zavisnosti od toga šta je na meniju! Rerne sa grejnim elementima na vrhu, dnu i začelju, sa ventilatorom za cirkulaciju vrućeg vazduha funkcionišu drugačije.
Pogledajte i Najjednostavniji način da očistite prljave rešetke iz rerne (VIDEO)
Sredina rerne je najbolja za ravnomerno pečenje. Namirnice koje zahtevaju jače pečeno dno trebalo bi postaviti u donjoj trećini rerne – pojedine kore za kolače, povrće... Postavljanje rešetki u gornju trećinu rerne, daće za rezultat jače pečen površinski sloj.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: oklagija.rs
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom