1. Pesto, bosiljak, sušeni paradajz i parmezan
Možete samo da pospete pesto po vrhu pripremljenih jaja ili da ga stavite u toku prženja. Dodajte i bosiljak, osušeni paradajz iseckan na kriške i narendani parmezan.
2. Sir, mladi luk i pečurke
Isecite na listiće šaku pečuraka i dinstajte ih dok ne dobiju braon boju. Dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa pečurkama, a na kraju po vrhu pospite narendani sir i seckani mladi luk.
Pogledajte i 5 najčešćih grešaka u pripremi kajgane
3. Slanina, kačkavalj i praziluk
Dok se prži slanina, prodinstajte praziluk na puteru dok ne postane proziran i staklast odnosno dok počne da dobija braon boju. Potom dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa prazilukom i po vrhu dodati propržene komadiće slanine i posuti čedar sirom.
4. Paprika, luk i kobasica
Propržiti kobasicu iseckanu na delove. Potom je odloži u tanjir. Pržiti svežu, iseckanu papriku, luk i jaja sa prstohvatom slatke paprike. Kad se masa sjedini, staviti preko kobasice i poslužiti.
Pogledajte i Najčešće greške u pripremi jaja
5. Pečurke, sir i morska so
Pripremiti pečurke i jaja, kao kod drugog predloga. Kad je isprženo, narendajte sir i dodajte prstohvat morske soli.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus