Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fenomenalni načini da poboljšate ukus kajgane (RECEPT)

Bilo da volite da vam kajgana bude suva, sočnija ili nešto između, nudimo vam nekoliko ideja da poboljšate ukus pripremljenih jaja.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Pesto, bosiljak, sušeni paradajz i parmezan

Možete samo da pospete pesto po vrhu pripremljenih jaja ili da ga stavite u toku prženja. Dodajte i bosiljak, osušeni paradajz iseckan na kriške i narendani parmezan.

2. Sir, mladi luk i pečurke

Isecite na listiće šaku pečuraka i dinstajte ih dok ne dobiju braon boju. Dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa pečurkama, a na kraju po vrhu pospite narendani sir i seckani mladi luk.

Pogledajte i 5 najčešćih grešaka u pripremi kajgane

3. Slanina, kačkavalj  i praziluk

Dok se prži slanina, prodinstajte praziluk na puteru dok ne postane proziran i staklast odnosno dok počne da dobija braon boju. Potom dodajte jaja, pržite dok se ne sjedine sa prazilukom i po vrhu dodati propržene komadiće slanine i posuti čedar sirom.

4. Paprika, luk i kobasica

Propržiti kobasicu iseckanu na delove. Potom je odloži u tanjir. Pržiti svežu, iseckanu papriku, luk i jaja sa prstohvatom slatke paprike. Kad se masa sjedini, staviti preko kobasice i poslužiti.

Pogledajte i Najčešće greške u pripremi jaja

5. Pečurke, sir i morska so

Pripremiti pečurke i jaja, kao kod drugog predloga. Kad je isprženo, narendajte sir i dodajte prstohvat morske soli.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti