Ovaj meni pokazuje kako bi mogla da izgleda vaša ishrana ako primenjujete ovu vrstu dijete. Možete prilagoditi jelovnik svojim željama.
Ponedeljak
Doručak: Kajgana i povrće, komad voća.
Ručak: Pileća salata, sa dodatim ekstra devičanskim maslinovim uljem, i šaka orašastog voća.
Večera: Biftek sa povrćem. Braon pirinač sa strane.
Utorak
Doručak: Ovsena kaša (od ovsa bez glutena) sa punomasnim mlekom i suvim grožđem
Ručak: Šejk sa kokosovim mlekom, čokoladom, proteinom od surutke, bobičastim voćem i bademima.
Večera: Losos, pečen na puteru, sa salatom.
Sreda
Doručak: Omlet sa povrćem, komad voća.
Ručak: Ostatak lososa od prošle noći.
Večera: Burgeri pečeni na puteru, sa krompirom.
Četvrtak
Doručak: Kiselo mleko sa sečenim voćem i orasima.
Ručak: Salata od tune, sa maslinovim uljem.
Večera: Ćufte sa povrćem i braon pirinčem.
Petak
Doručak: Jaja i povrće, pečeno na kokosovim uljem, uz komad voća.
Ručak: Ostaci od večere prethodnog dana
Večera: Biftek sa povrćem i krompir pireom.
Pročitajte i Ove žitarice ne sadrže gluten
Subota
Doručak: Ovsena kaša sa komadom voća
Ručak: Biftek, povrće i slatki krompir.
Večera: Pečeni losos na puteru i povrće.
Nedelja
Doručak: Slanina i jaja, uz nešto voća.
Ručak: Kiselo mleko sa bobičastim voćem i orasima.
Večera: Pečena pileća krilca sa povrćem i pirinčem.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: dijeta.in.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus