Ovo je Entoni Burden kroz oči poznatih kolega, fanova i poznatih ličnosti..

Mediji

Vašington postu je postavljen deo priče "Zašto Iranci vole Burdena?"

CNN je napravio kolekciju priča od čitalaca o tome koliko je njima Burden značio.

Netfliks je najavio da će nepoznati delovi o njegvom životu biti dostupni za javnost.

"Entoni Burden" je bio najbolji beli čovek, rekla je Malika Rao za Vulture.

Njujork Tajms je pisao o tome šta je on mislio o ljudima druge boje kože.

Poznati kuvari

"Počivaj u moći", svetski poznati šefe, rekla je Aleks Atala.

U delu nove epizode, Dejvid Čang je otvorio priču o mentalom zdravlju i stigmi oko svega toga.

Andru Cimer je nosio par Burdenovih čizama u njegovu čast i rekao "Moje srce je teško".

Rene Redžepi je postovao 2011 slika o njegovoj apsolutnoj moći za stolom.

Džejson Vanf je postavio memorialne slike na intagram i njegov restoran je od toga zaradio 73 hiljade dolara koje će biti iskorišćenje za preveniranje samoubistva.

Dominik Ansel ga je nazvao neverovatnim umom, koji je otvorio nova poglavlja u svetu hrane.

Pročitajte i: Životna priča slavnog kuvara Entonija Burdena (FOTO) (VIDEO)

Poznati

Anderson Kuper je napravio video koji je izazivao suze.

Džada Pinket Smit je govorila o tome koliko je bitno da se obrati pažnja na mentalno zdravlje zajednica.

Krisi Tejgen je govorila o njemu kao o neverovatnom, pasioniranom i jednom od najboljih ljudi koji su pričali priče na planeti.

Predsednik Barak Obama postavio je slike dva najpoznatija jela u Vijetnamu. Oni su jeli zajedno na malom plasičnom stolu.

Fanovi

Ljudi su žurili da ispred njegovog restorana ostave cveće i memorijalne poruke.

Na jednoj od njih je pisalo: "Upoznao sam mnoge kulture kroz tvoje oči".

Članovi on line kluba "knjige kuvanja" ušli su u kuhinju, kuvali na njegov način svoje recepte.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: tastingtable.com