Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

9 recepata za savršenu zimnicu

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Neka vaša zimnica bude pravo remek-delo kojim ćete se ponositi.

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

Priprema zimnice može da bude naporan posao, ali uz savete naših baka i vaš trud - možete obogatiti ostavu savršenim domaćim proizvodima.

Iskorstitie predstojeće jesenje dane za pripremu najomiljenijih priloga, salata, soseva i džemova.

Mislimo da će se sve domaćice složiti da je za dobru zimnicu važno da povrće stavljate uvek u apsolutno čiste tegle (OVDE pogledajte kako da ih sterilišete) i zatvarate poklopcima koji ne propuštaju vazduh.

Tegle punite zimnicom samo do 2-3cm ispod vrha, a povrće na vrhu pritisnite štapičima ili posebnim plastičnim krugovima, koji služe baš za tu svrhu.

Pogledajte recepte koje smo izdvojili za vas.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

attachment-pekmez_od_sipuraka_n
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Pekmez od šipuraka

       Ukusan pekmez od šipurka zasladiće svaki obrok, a palačinke filovane ovom poslasticom su veoma ukusne.

attachment-slatko_od_smokava_n
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Slatko od smokava

       Neodoljiv ukus sočne smokve oduševiće ljubitelje slatke zimnica.

attachment-pindzur
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Kuvan pindžur

      Nijedna jesen ne može da prođe bez ove pikantne i ukusne hrane koja je čest gost na trpezarijskom stolu, posebno kada su slave...

attachment-paprike_u_tegli
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Barene paprike (turšija)

      Izvrsna zimnica koja će biti odličan prilog pikantnim jelima.

attachment-cvekla_0
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Cvekla u tegli

     Pripremite cveklu na jednostavan način.

attachment-kako_da_brzo_ukiselite_kupus
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Kako da brzo ukiselite kupus

      Ukoliko vam je potreban kiseli kupus van sezone, možete ga ukiseliti za svega 2 do 3 dana.

attachment-kako_brzo_da_ukiselite_krastavcice
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Kako brzo da ukiselite krastavčiće

       Ukoliko su vam potrebni kiseli krastavčići van sezone, možete ih ukiseliti za svega 4 do 5 dana.

attachment-ukusan_domaci_kecap_na_2_nacina
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Ukusan domaći kečap na 2 načina

       Spremite domaći kečap i uživajte u bogatom ukusu paradajza..

attachment-brzo_i_lako_feferoni_u_tegli
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Brzo i lako: Feferoni u tegli

      Feferoni su veoma jednostavni za pripremu, i sigurno ćete uživati jedući ih.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti