Za ovaj recept vam je potrebno:
2-4 kašičice karanfilića
2-4 štapića cimeta / cimeta u prahu
4 lovora
½ pomorandže (isečene na kriške)
½ limuna (isečenog na kriške)
4 šoljice vode
Pogledajte i Napravite kuvano vino po receptu Džejmi Olivera
Priprema:
Šerpu napunite s 4 šolje vode pa dodajte karanfilić, cimet, lovor, pomorandžu i limun. Kuvajte na laganoj vatri 1 sat i povremeno dolivajte vodu. Mešavinu izlijte u manje posudice i rasporedite ih po kući.
Uživajte u mirisu praznika u svom domu!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus