Za ovaj recept vam je potrebno:
2-4 kašičice karanfilića
2-4 štapića cimeta / cimeta u prahu
4 lovora
½ pomorandže (isečene na kriške)
½ limuna (isečenog na kriške)
4 šoljice vode
Pogledajte i Napravite kuvano vino po receptu Džejmi Olivera
Priprema:
Šerpu napunite s 4 šolje vode pa dodajte karanfilić, cimet, lovor, pomorandžu i limun. Kuvajte na laganoj vatri 1 sat i povremeno dolivajte vodu. Mešavinu izlijte u manje posudice i rasporedite ih po kući.
Uživajte u mirisu praznika u svom domu!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem