Ukoliko ste ljubitelj prženica, verujemo da će vam se svideti i njihova verzija sa džemom od jagoda.
Sastojci:
4 jajeta
250 ml pavlake za kuvanje
1 kašičica šećera u prahu
1 kašičica ekstrakta vanile
2 parčeta hleba
Džem od jagoda
Pogledajte i Ovako se spremaju najukusnije prženice
Priprema:
Umutite jaja, pavlaku, vanilin šećer i šećer u prahu. Umočite hleb, pa ga ispecite na malo putera u tiganju.
Namažite jedno parče džemom. Na drugom isecite oblik srca pa preklopite i uživajte u doručku.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus