Samo nekoliko sastojaka vam je potrebno za ovaj gastronomski specijalitet.

Sastojci:

- 4 veća krompira

- 2 manje glavice luka

- 2 čaše vode

- 1/2 dcl ulja

- malo suvog začina

- malo soli

- malo bibera

Za preliv: 

- 3 jajeta

- 4 kašike brašna

- 4 - 5 kašika ulja

- suvi začin

- biber

- čaša vode

(može i 100 g parmezana)

Pogledajte i Brzo i lako: Ručak od 3 sastojka za celu porodicu

Pripreme:

Luk iseći sitno, krompir na kolutove zatim sve izmešati i začiniti. Preliti vodom i uljem i peći na 240 stepeni dok krompir ne omekša.

Za preliv umutiti gore navedene sastojke i preliti preko pečenog i vrućeg krompira. Vratiti u rernu da se zapeče.

Pogledajte Video za detaljnije objašnjenje.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa