Za vas smo spremili brzo jelo koji možete napraviti bez vage, mera i merica.
PROČITAJTE JOŠ: Palačinke s piletinom i pečurkama
Vreme koje ćete da utrošite je toliko koliko treba da se skuvaju krompiri! A ukus je zagarantovano dobar!
Sastojci:
3-4 veća krompira
1 glavica crnog luka
1 čaša kiselog mleka
so, biber
malo maslinovog ulja
začin po želji (mirođija, peršun)
Priprema:
1. Skuvajte krompir u ljusci. Oljuštite ga i isecite na kockice srednje veličine.
2. Sitno iseckajte luk i sjedinjite u jednu činiju zajedno sa krompirom.
3. Posolite i pobiberite po ukusu. Stavite i malo ulja. I začin koji volite.
4. Izručite kiselo mleko i blago promešajte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Najjednostavnija plazma torta od samo 4 sastojka
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Recept za svinjsko pečenje za Božić
Posni rolat sa keksom i kafom za Badnji dan
Korpice punjene piletinom i šampinjonima