Za vas smo spremili brzo jelo koji možete napraviti bez vage, mera i merica.
PROČITAJTE JOŠ: Palačinke s piletinom i pečurkama
Vreme koje ćete da utrošite je toliko koliko treba da se skuvaju krompiri! A ukus je zagarantovano dobar!
Sastojci:
3-4 veća krompira
1 glavica crnog luka
1 čaša kiselog mleka
so, biber
malo maslinovog ulja
začin po želji (mirođija, peršun)
Priprema:
1. Skuvajte krompir u ljusci. Oljuštite ga i isecite na kockice srednje veličine.
2. Sitno iseckajte luk i sjedinjite u jednu činiju zajedno sa krompirom.
3. Posolite i pobiberite po ukusu. Stavite i malo ulja. I začin koji volite.
4. Izručite kiselo mleko i blago promešajte.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus