Okušajte se u pripremi toplog pirinčanog napitka pa novi dan započnite na sasvim jedan nov i sladak način.
Potreban će vam biti već prethodno skuvan pirinač što je odličan način da iskoristite ostatke od dana pre. Pobrinite se samo da nije začinjen. Trebaće vam i mleko, taman dovoljno da prekrije pirinač kada ga kuvate, kao i med i cimet. Skuvan pirinač stavite u posudu i prelijte mlekom. Nakon što postane toplije, dodajte med i cimet po želji.
Pogledajte i Evo šta će se desiti ako 28 dana svakog jutra pijete vodu sa limunom (VIDEO)
U doručku zatim možete uživati pomoću kašike, ali i prebaciti mešavinu u blender pa usitniti kako bi dobili gusti napitak kojeg možete popiti iz šolje.
Odličan dodatak su orašasti plodovi poput lešnika, badema, ali i nar, banana ili neko drugo voće po vašem ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: gastro.hr
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno