Okušajte se u pripremi toplog pirinčanog napitka pa novi dan započnite na sasvim jedan nov i sladak način.
Potreban će vam biti već prethodno skuvan pirinač što je odličan način da iskoristite ostatke od dana pre. Pobrinite se samo da nije začinjen. Trebaće vam i mleko, taman dovoljno da prekrije pirinač kada ga kuvate, kao i med i cimet. Skuvan pirinač stavite u posudu i prelijte mlekom. Nakon što postane toplije, dodajte med i cimet po želji.
Pogledajte i Evo šta će se desiti ako 28 dana svakog jutra pijete vodu sa limunom (VIDEO)
U doručku zatim možete uživati pomoću kašike, ali i prebaciti mešavinu u blender pa usitniti kako bi dobili gusti napitak kojeg možete popiti iz šolje.
Odličan dodatak su orašasti plodovi poput lešnika, badema, ali i nar, banana ili neko drugo voće po vašem ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: gastro.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus