Jednostavan za pripremu, a ukus je izuzetan. Isprobajte
Sastojci:
4 jaja
150 g tamne čokolade
150 g krem sira
Pogledajte i 6 recepata za čizkejk
Priprema:
Zgrejte rernu na 170 stepeni. Odvojite žumanca od belanaca. Čokoladu otopite na pari, pa umešajte krem sir. Sklonite smesu sa šporeta pa umešajte žumanca. Umutite čvrst sneg od belanaca, pa postupno umešajte sir s čokoladom. Okrugli kalup obložen papirom za pečenje premažite uljem.
Izlijte smesu u kalup i pecite oko 15 minuta, zatim smanjite temperaturu na 160 stepeni i pecite još toliko. Isključite rernu i ostavite kolač još 15 minuta. Dobro ga ohladite pre posluživanja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Zdravakrava
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus