Ukusan kolač koji se topi u ustima.

Jednostavan za pripremu, a ukus je izuzetan. Isprobajte
Sastojci:
4 jaja
150 g tamne čokolade
150 g krem sira
Pogledajte i 6 recepata za čizkejk
Priprema:
Zgrejte rernu na 170 stepeni. Odvojite žumanca od belanaca. Čokoladu otopite na pari, pa umešajte krem sir. Sklonite smesu sa šporeta pa umešajte žumanca. Umutite čvrst sneg od belanaca, pa postupno umešajte sir s čokoladom. Okrugli kalup obložen papirom za pečenje premažite uljem.
Izlijte smesu u kalup i pecite oko 15 minuta, zatim smanjite temperaturu na 160 stepeni i pecite još toliko. Isključite rernu i ostavite kolač još 15 minuta. Dobro ga ohladite pre posluživanja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Izvor: Zdravakrava