Većina profesionalnih kuvara ima više od jedne ručne mutilice u svojoj kuhinji.
Mućenje belanaca, na primer, može izgledati kao naporan i dug proces pa u tom slučaju svi češće koristite mikser, ali ukoliko se odlučite za ručnu pripremu, tekstura kreme biće mnogo drugačija.
PROČITAJTE JOŠ: 6 grešaka koje mogu uništiti vaš mikser
Prilikom odabira mutilice, vodite računa da okrugli kraj sa žicama bude što veći - jer će mućenje ići mnogo brže.
Osetljivije i fleksibilnije žice su jedna od karakteristika koje morate imati na umu, kao i što čvršća drška.
Vrsta materijala je uglavnom estetska karakteristika, ali profesionalni kuvari uglavnom preferiraju nerđajući čelik.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Oklagija
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom
Minestrone čorba za post na vodi
Kako da napravite moka krem tortu