Sastojci:
2 kašičice sušenih listova koprive
1/2 kašičice sušenih listića ginka
2 g praha mača čaja
U proključalu vodu ubaci listove koprive, ginka i pomorandžinu koru. Poklopite i ostavite dok se ne ohladi na temperaturi od 60 stepeni. Procedite i aromatizovanom vodom prelijte mača prah u šoljicama. Mešajte dok se ne napravi čvršća pena. Poslužite ovu mešavinu svežu, bez podgrevanja.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: Zdravakrava
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom