Možda ste videli kod nekih starijih ljudi kako suše peteljke trešanja. Otkrivamo tajnu bogatstva prirodnog lekovitog svojstva.
Zapravo, peteljke uspešno leče oboljenja bubrega i mokraćnih kanala, čak i kod peska i kamena u bubregu.
Pročitajte još lekovitih svojstava trešnje: štite od raka, smanjuju bolove, ubrzavaju mršavljenje...
Priprema je vrlo jednostavna, ali zahteva da se peteljke dobro osuše na suncu, a zatim se u litar vode prokuva šaka peteljki.
Poklopljena tečnost treba da odstoji sat vremena i zatim se procedi. Pije se 3-4 puta dnevno. Možete zasladiti medom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom