Da je trešnja ukusno i zdravo voće, to nam je poznato, ali peteljka trešnje lrije čudesna lekovita svojstva poznata od davnina.

Možda ste videli kod nekih starijih ljudi kako suše peteljke trešanja. Otkrivamo tajnu bogatstva prirodnog lekovitog svojstva.
Zapravo, peteljke uspešno leče oboljenja bubrega i mokraćnih kanala, čak i kod peska i kamena u bubregu.
Pročitajte još lekovitih svojstava trešnje: štite od raka, smanjuju bolove, ubrzavaju mršavljenje...
Priprema je vrlo jednostavna, ali zahteva da se peteljke dobro osuše na suncu, a zatim se u litar vode prokuva šaka peteljki.
Poklopljena tečnost treba da odstoji sat vremena i zatim se procedi. Pije se 3-4 puta dnevno. Možete zasladiti medom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/