Potrebno je:

- 1 kg graška šećerca

- 1-2 šargarepe

- 1 glavica luka

- ulje

- 1 zelena paprija

- 1 svež paradajz

- 2 sitno sckana krompira

- začin peršunov i celerov list

Pogledajte i Evo zbog čega bi trebalo češće da jedete grašak

Priprema:

Luk sitno iseći sitno i propržiti na ulju pa dodati šargarepu na kolutove, dodati grašak i dinstati na tihoj vatri dodajući polako pola šoljice vode. Kasnije dodati i seckan mlad krompir i zelenu papriku. Tako polako dinstati oko 40 min pa dodati sečen paradajz, malo začina, soli i na kraju seckan celerov list i peršun.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Kod bake u gostima