Zašto mislite da ovsenoj kaši možete dodati jedino med, voće i eventualno bademe kada postoji jedan odličan trik kako je dodatno učiniti božanstveno ukusnom?
Sve što treba uraditi je tostirati ovsene pahuljice na maslacu.
Postupak: Rastopite šnitu maslaca u dubljoj posudi, a zatim mu dodajte ovas. Mešajte dok žitarice ne počnu ispuštati orašasti miris. Nakon toga skuvajte ih na uobičajeni način, u mleku ili vodi.
Pogledajte i 5 dobrih razloga da jedete ovsenu kašu
Još jedna dobra stvar kod ovog malog kulinarskog trika je ta da uopšte nećete morati da sladite kašu jer joj maslac daje bogat ukus.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: net.hr/žena
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno