Zašto mislite da ovsenoj kaši možete dodati jedino med, voće i eventualno bademe kada postoji jedan odličan trik kako je dodatno učiniti božanstveno ukusnom?
Sve što treba uraditi je tostirati ovsene pahuljice na maslacu.
Postupak: Rastopite šnitu maslaca u dubljoj posudi, a zatim mu dodajte ovas. Mešajte dok žitarice ne počnu ispuštati orašasti miris. Nakon toga skuvajte ih na uobičajeni način, u mleku ili vodi.
Pogledajte i 5 dobrih razloga da jedete ovsenu kašu
Još jedna dobra stvar kod ovog malog kulinarskog trika je ta da uopšte nećete morati da sladite kašu jer joj maslac daje bogat ukus.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: net.hr/žena
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus