Zašto mislite da ovsenoj kaši možete dodati jedino med, voće i eventualno bademe kada postoji jedan odličan trik kako je dodatno učiniti božanstveno ukusnom?

Sve što treba uraditi je tostirati ovsene pahuljice na maslacu.

Postupak: Rastopite šnitu maslaca u dubljoj posudi, a zatim mu dodajte ovas. Mešajte dok žitarice ne počnu ispuštati orašasti miris. Nakon toga skuvajte ih na uobičajeni način, u mleku ili vodi.

Pogledajte i 5 dobrih razloga da jedete ovsenu kašu

Još jedna dobra stvar kod ovog malog kulinarskog trika je ta da uopšte nećete morati da sladite kašu jer joj maslac daje bogat ukus.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: net.hr/žena