Sastojci:
3 limuna
3 limuntusa
1 kg šećera
1 l vode
Pogledajte i Napravite 9 litara domaćeg soka od 4 pomorandže
Priprema:
U posudu staviti vodu, limuntus i šećer. Promešati i ostaviti sa strane. Limun dobro oprati i samleti na mašini za meso, potom ga dodati u posudu u kojoj su šećer, limuntus i voda. Kad se šećer istopi procediti i sipati u flašu. Čuvati u frižideru.
Savet: U slučaju da nemate mašinu za meso, možete limun iseći pa staviti u secka. Isto lepo usitni, a i lakše je. Dobije se nešto manje od 2 l sirupa.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvori: recepti.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem