U pitanju je poslastica ružičaste boje koju su proizvođači nazvali Rubi (po vrsti kakaa koji daje čokoladi tu posebnu, rozikastu boju).
Ovo je prva vrsta čokolade koja je napravljena još od 1930. godine, kada je proizvedena bela čokolada, piše portal yumama.com.
Ružičasta čokolada nije ni gorka, ni mlečna, niti slatka i ima laganu, kremastu strukturu, a zbog laganog i voćnog ukusa, nije toliko zasitna, što znači da će se moći konzumirati u većim količinama nego ostale vrste čokolade.
Uprkos ružičastom izgledu, u čokoladi nema dodatnih boja i ukusa.
Proizvođači veruju da će Rubi biti veoma tražena na tržištu, jer odgovara željama današnjih generacija koje su prilično odane hedonizmu, a osim toga biće dostupna i po različitim cenama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus