Na internetu obitava čitav spektar recepata i saveta za najukusniju zimnicu -ajvar.
Tegle su već naveliko spremne, a svaka domaćica ima svoju jedinstvenu recepturu koju iz godine u godinu ponavlja.
Ipak, postoji jednostavno pravilo kod pripreme ajvara.
Pročitajte i Domaći ajvar po starinskom receptu
Zapravo, najukusniji je onaj koji je prpremljen od primarnih sastojaka, što uključuje crvenu pečenu papriku, bez dodataka drugog povrća, kao što je patlidžan.
Nije preporučljivo ni dodavanje šećera, jer ajvar gubi svoju prvobitnu aromu.
Ova zimnica zahteva puno truda, a da bi olakšali sebi i dobili na intenzivnom ukusu držite se tradicionalnog starinskog recepta naših baka.
Dakle, paprike, sirće, beli luk, ulje i soli po ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus