Ovaj jednostavan, a veoma ukusan specijalitet srpske kuhinje možete da poslužite bilo kao toplo predjelo ili čak kao glavno jeloporučuje Stil.kurir.rs
Priprema: Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.
Pročitajte i Paprike punjene mlevenim mesom
Istopite 50 g maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Original šampita koju će deca obožavati
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu