Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKI SPECIJALITET: Pečena paprika na kajmaku

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Ove paprike se vrlo brzo spremaju, a ukus se pamti dugo

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

Ovaj jednostavan, a veoma ukusan specijalitet srpske kuhinje možete da poslužite bilo kao toplo predjelo ili čak  kao glavno jeloporučuje Stil.kurir.rs

Priprema: Ispecite crvene slatke paprike u rerni ili na roštilju. Zatim ih na vrlo malo ulja pržite sa obe strane.

Pročitajte i Paprike punjene mlevenim mesom

 Istopite 50 g maslaca i dodajte 4 kašike kajmaka, pa sve to izmešajte i posolite po ukusu. Na kraju prelijte crvene pečene paprike ovim preukusnim sosom od kajmaka.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/ 

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti