1. Skinuti "poklopac" sa paprika. Paprike oprati i očistiti. Pomešati mleveno meso, crni luk, rendani kačkavalj i jaje, pa začiniti začinskim biljkama, solju i biberom. Paprike napuniti ovom smesom i staviti u šerpu.
2. Rernu zagrejati na 180 stepeni. Luk očistiti i iseckati. Ulje zagrejati u tiganju i izdinstati luk. Dodati paradajz i sve zajedno dinstati. Umešati kečap, vino i supu, staviti da se kuva. Sos rasporediti oko paprika. Staviti poklopac na punjene paprike, oko 35 minuta kuvati. Posle 25 minuta doliti slatku pavlaku.
3. Paprike izvaditi iz sosa i staviti na tanjire. Sos začiniti solju, biberom i šećerom. Umešati gustin i preliti sosom paprike.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus