Spanać obarite, iseckajte i propržite na malo ulja. Nalijte vodom i kuvajte 15 minuta od trenutka kad provri. Dodajte kašiku ulja pomešanu s brašnom i alevom paprikom, Posolite po ukusu. Na kraju, u ključalu čorbu spustite razbijena (neulupana) jaja da se skuvaju. Služite s kiselim mlekom ili jogurtom.
Čorba od spanaća
Ukoliko se ovoj ukusnoj i zdravoj čorbi dodaju i krutoni, eto kompletnog ručka.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus