1. Pavlaku za kuvanje sipajte u šerpu i stavite da se kuva. Kada provri dodajte vanilu i šećer, pa promešajte.
2. Umutite žumanca i dodajte smesi pažljivo mešajući. Kuvajte još malo dok se ne zgusne, pa prebacite u drugu posudu dok se ne ohladi.
3. Stavite u zamrzivač da se zaledi pa servirajte i uživajte.
Izvor: dobrakuhinja.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus