Upržite na kockice iseckane šargarepu i paškanat, zatim ubacit crni luk sečen na rebarca, biber i korijander. Kad luk dobije zlatno-žutu boju, dodajte šampinjone sečene na listiće, prelijte vodom i dinstajte 20-ak minuta. Nakon toga ubacite ostale sastojke. Umutite gustin i kuvajte još par minuta.
Krem sos od šampinjona
Obogatite jela pikantnim sosom od šampinjona.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus