1. Operite, oljuštite i očistite bundevu i krompir, pa i jedno i drugo isecite na kockice.
2. Naseckajte crni luk i oljuštite beli luk. Sve stavite da se kuva u malo hladne posoljene vode (tek toliko da pokrije povrće).
3. Kad povrće omekša, propasirajte ga ili usitnite električnom seckalicom, dodajte ostatak vode, pavlaku, so i biber po ukusu i još jednom kratko prokuvajte.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus