1. Dobro sjediniti jogurt, kiselo mleko, limunov sok, limunovu koru, mleko i šećer. Želatin potopiti u malo hladne vode. Dobro ga ocediti i zagrejati u šerpici na tihoj vatri, pa u tankom mlazu dodati masi sa limunom. Krem hladiti u frižideru 30 minuta.
2. Čim krem počne da se steže, čvrsto ulupati slatku pavlaku i dodati kremu sa limunom. Mus od limuna rasporediti u 4 desertne čaše i staviti u frižider da se hladi i stegne.
3. Pistaće krupno iseckati i posuti odozgo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus