1. U vangli mesiti sve sastojke. Margarin malo razmekšati, dodati plazmu, mlevene lešnike ili bademe, šećer, sok. Sve dobro izmesiti rukama da se sjedini.
2. Izručiti na jednu tacnu ili kalup sa stranicama koje se otvaraju. Oblikovati i ubadati u masu maline. Prstom malo udubite masu,pa ubacite malinu.
3. Istopite čokoladu na pari, prelijte preko torte, pospite seckanim bademima ili lešnicima i stavite u frižider da se stegne na par sati.
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus