1. Piletinu uvaljajte u jaje, a zatim i u prezle. Stavite na rešetku da se suše oko 10 minuta.
2. Zagrejte maslinovo ulje i u njemu pržite meso oko 3-5 minuta sa svake strane.
3. Iz tiganja iscedite preostalu masnoću i sipajte sok od jedne limete. Kuvajte na tihoj vatri dok ne počne da vri. Dodajte puter i mešajte dok se otopi. Začinite vlašcem i mirođijom.
4. Piletinu prelijte sosem i poslužite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus