1. Skuvajte pasulj, iscedite vodu i izgnječite ga dobro rukama, piše Stil Kurir.  


Sastojci:

pasulj

praziluk

susam

ulje

so, biber

2. Posolite po ukusu i pravite loptice.

3. Iseckan praziluk propržite na ulju, pa dodajte biber.

4. Praziluk rasporedite po tepsiji, a preko toga ređajte ćufte.

5. Uvaljajte u susam (po ukusu), poklopite i pecite kratko oko 15-tak minuta u predhodno zagrejanoj rerni. Pazite da ne izgore tokom pečenja.

Napomena: Mere su proizvoljne i bitno je da možete da napravite male kuglice. Možete dodati i seckan peršun. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/