1. U pleh za mafine staviti u svaki po koju kocku crne i bele čokolade, zatim u rerni na oko 50 stepeni ostaviti da se čokolada otopi.
2. Četkicom ih premazati po kalupu i ostaviti da se potpuno ohlade u zanrzivaču, a potom ih pažljivo izvaditi iz kalupa.
3. Dno svake mafin korpice posuti mlevenim keksom i ubaciti po koju višnju.
3. U mutiti slatku pavlaku sa rumom i preliti u korpice.
4. Ostatke izlomljene čokolade zabosti u korpice i posuti mrvicama čokolade.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus