1. U pleh za mafine staviti u svaki po koju kocku crne i bele čokolade, zatim u rerni  na oko 50 stepeni ostaviti da se čokolada otopi.


Sastojci:

200g čokolade

100g bele čokolade

višnje iz rakije ili ruma

2,5dl slatke pavlake

mlevena plazma

rum

2. Četkicom ih premazati po kalupu i ostaviti da se potpuno ohlade u zanrzivaču, a potom ih pažljivo izvaditi iz kalupa.

3. Dno svake mafin korpice posuti mlevenim keksom i ubaciti po koju višnju.

3. U mutiti slatku pavlaku sa rumom i preliti u korpice.

4. Ostatke izlomljene čokolade zabosti u korpice i posuti mrvicama čokolade.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/