1. Šećer i med staviti u šerpicu sa 2-3 kašike vode. Bananu izgnječiti, pa je dodati šećeru i medu, promešati i staviti na ringu na nisku temperaturu da se šećer otopi. Potom dodati prašak za pecivo i promešati, a smesa će biti bela i penušava. Kad se smesa ohladi, postepeno dodavati jedno i drugo brašno. Masa će uvek biti lepljiva i nije potrebno da se dugo mesi, koliko da se sjedine sastojci.
2. Smesom puniti korpice i peći 15 minuta na 200 stepeni dok ne porumeni.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: recepti.com
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Najbolje oblande sa čokoladom, keksom i orasima
Zapečeni krompir sa spanaćem
Zapečeni pasulj sa slaninom u paradajz sosu
Kako se pravilno gasi slavska sveća