Lisnasto testo nafilujte sirom, šunkom i krastavčićicama, pa urolajte. Kada se ispeče izgleda kao hleb, ali kada isečete parčiće možete da poslužite neverovatno ukusno predjelo za koje vam treba manje od pola sata. Pored ovih ukusnih zalogaja poslužite i neku kremastu salatu

Sastojci:

  • 100 g tvrdog sira 
  • 50 g senfa 
  • 100 g praške šunke 
  • 500 g lisnatog testa 
  • 100 g kiselih krastavčića 
  • 1 jaje 

Priprema:

Premažite lisnato testo senfom, ali na jednom kraju ostavite 2-3 cm. Poređajte šunku, pa sir preko i onda iseckane po dužini kisele krastavce. Urolajte i premažite umućenim jajetom deo koji niste namazili senfom i lepo zatvorite i sa strane. Premažite jajetom i pecite na 180°C oko 25 minuta.