Lisnasto testo nafilujte sirom, šunkom i krastavčićicama, pa urolajte. Kada se ispeče izgleda kao hleb, ali kada isečete parčiće možete da poslužite neverovatno ukusno predjelo za koje vam treba manje od pola sata. Pored ovih ukusnih zalogaja poslužite i neku kremastu salatu.
Sastojci:
- 100 g tvrdog sira
- 50 g senfa
- 100 g praške šunke
- 500 g lisnatog testa
- 100 g kiselih krastavčića
- 1 jaje
Priprema:
Premažite lisnato testo senfom, ali na jednom kraju ostavite 2-3 cm. Poređajte šunku, pa sir preko i onda iseckane po dužini kisele krastavce. Urolajte i premažite umućenim jajetom deo koji niste namazili senfom i lepo zatvorite i sa strane. Premažite jajetom i pecite na 180°C oko 25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus