Za Mali Božić se tradicionalno mese Vasilice - mekano slatko pecivo koje se preliva medom.
Svinjsko meso može da se pripremi na milion načina, a mi vam predlažemo savršen recept sa kojim nema greške.
Posle raskošnog božićnog ručka poslužite i vojvođansku česnicu, čuvenu slatku pitu sa suvim grožđem i medom.
Za Božić pripremite najsočniju jagnjetinu ispod sača, a ovaj recept je jednostavan i uspeva svima.
Češket, keškek ili ćeške sprema se od piletine i variva od pšenice ili ječma. Popularno je u Turskoj i grčkoj.
Preporučujemo vam da napravite badnjevku, odličnu posnu pitu sa krompirom i kupusom koja se služi za doručak na...
Napravite oraščiće - jedne od najukusnijih sitnih kolača koje su često pripremale naše bake za Božić.
Napravite Badnjaču - posnu pogaču koja se služi na Badnje veče. Lako je i uspeva svima.
Za božićni ručak napravite neodoljive svinjske bajaderice koje se istovremeno tope i krckaju u ustima.
Koljivo ili slavsko žito idealno je kao izbor deserta za Badnji dan.
Ukusna orada pečena u rerni je savršen posni obrok uz krompri i začine.
Božićna česnica može da se napravi na brojne načine, ali običaj je da se u nju stavi novčić umotan u foliju, zrna...