Predjela su dekorativna, ali i ukusna, a postoji toliko recepata koji mogu da obogate vašu svečanu trepzu. Skoro svaka domaćica se često odlučuje za rolat, jer nema puno muke oko pripreme. Uglavnom se koristi tost hleb i raznovrsne namirnice za punjenje, ali isprobajte ovaj recept za rolat sa podlogom od kobasice, a punjen krem sirom i brusnicama. Ukusan i osvežavajuć.
- Sastojci:
- 200 g kobasice sa biberom (može i obična)
- 250 g krem sira
- 1 veza mirđije
- brusnice
Priprema:
Uzmite celofan, pa lepo zategnite na stolu. Zatim premažite krem sir u obliku kvadrata, pa preko poređajte isečenu kobasicu. Prekrijte drugim celofanom, pa okrenite. Preko krem sira pospite seckanu mirođiju, kao i brusnite, pa urolajte. Dobro umotajte u providnu foliju i stavite u frižider na 12 sati.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus