Predjela su dekorativna, ali i ukusna, a postoji toliko recepata koji mogu da obogate vašu svečanu trepzu. Skoro svaka domaćica se često odlučuje za rolat, jer nema puno muke oko pripreme. Uglavnom se koristi tost hleb i raznovrsne namirnice za punjenje, ali isprobajte ovaj recept za rolat sa podlogom od kobasice, a punjen krem sirom i brusnicama. Ukusan i osvežavajuć. 

  • Sastojci:
  • 200 g kobasice sa biberom (može i obična)
  • 250 g krem sira 
  • 1 veza mirđije 
  • brusnice 

Priprema:

Uzmite celofan, pa lepo zategnite na stolu. Zatim premažite krem sir u obliku kvadrata, pa preko poređajte isečenu kobasicu. Prekrijte drugim celofanom, pa okrenite. Preko krem sira pospite seckanu mirođiju, kao i brusnite, pa urolajte. Dobro umotajte u providnu foliju i stavite u frižider na 12 sati. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE