Predjela su dekorativna, ali i ukusna, a postoji toliko recepata koji mogu da obogate vašu svečanu trepzu. Skoro svaka domaćica se često odlučuje za rolat, jer nema puno muke oko pripreme. Uglavnom se koristi tost hleb i raznovrsne namirnice za punjenje, ali isprobajte ovaj recept za rolat sa podlogom od kobasice, a punjen krem sirom i brusnicama. Ukusan i osvežavajuć.
- Sastojci:
- 200 g kobasice sa biberom (može i obična)
- 250 g krem sira
- 1 veza mirđije
- brusnice
Priprema:
Uzmite celofan, pa lepo zategnite na stolu. Zatim premažite krem sir u obliku kvadrata, pa preko poređajte isečenu kobasicu. Prekrijte drugim celofanom, pa okrenite. Preko krem sira pospite seckanu mirođiju, kao i brusnite, pa urolajte. Dobro umotajte u providnu foliju i stavite u frižider na 12 sati.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT ZA NOVOGODIŠNJU I BOŽIĆNU TRPEZU i osvojite VREDNE NAGRADE
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom