Proju svi volimo i ona je nekako neizostavna i na slavskoj trpezi. Brzo se pravi i ide uz sve. Međutim, ukoliko u smesu dodate samo 1 kašiku ajvara dobićete potpuno nov ukus koji će vas oduševiti.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 3 šolje (šolja za kafu) kukuruznog brašna
- 2 šolje belog brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kisele vode
- 1 kašika ajvara
- pola šolje ulja
- sir
Priprema:
Pomešajte sve sastojke u jednoj posudi i mešajte dok ne dobijete kompaktnu smesu. Izlijte u tepsiju, obloženu papirom za pečenje i pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus