Proju svi volimo i ona je nekako neizostavna i na slavskoj trpezi. Brzo se pravi i ide uz sve. Međutim, ukoliko u smesu dodate samo 1 kašiku ajvara dobićete potpuno nov ukus koji će vas oduševiti.
Sastojci:
- 4 jajeta
- 3 šolje (šolja za kafu) kukuruznog brašna
- 2 šolje belog brašna
- 1 kesica praška za pecivo
- 1 šolja jogurta
- 1 šolja kisele vode
- 1 kašika ajvara
- pola šolje ulja
- sir
Priprema:
Pomešajte sve sastojke u jednoj posudi i mešajte dok ne dobijete kompaktnu smesu. Izlijte u tepsiju, obloženu papirom za pečenje i pecite oko pola sata na 180 stepeni.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem