BRZINSKO SLAVSKO PREDJELO ZA 10 MINUTA: Kremasta salata od jaja i majoneza, odlična i kada se namaže na vruć hleb

Napravite najkremastiju salatu za slavu od jaja i majoneza, koju možete koristiti i kao namaz u svakoj prilici.

Printscreen/YT/Simple recipe

Sezona je slava i dobri recepti za salate i predjela sigurno će dobro doći svim domaćicama. Ako za promenu želite nešto drugačije od ruske ili mimoze, onda napravite ovu najkremastiju salatu koju ste ikada jeli. Vrlo je jednostavna, koriste se samo 4 sastojka, a i ne treba vam puno vremena za nju. Kada skuvate jaja, izrendajte ih zajedno sa topljenim sirom, dodajte im i majonez, beli luk i vaša salata će biti spremna. Sigurno ćete biti zadovoljni, a i vaši gosti će biti zadovoljni. Toliko je kremasta, da ćete poželeti da je pravite češće, pošto može odlično da posluži i kao pašteta ili namaz za hleb.

Sastojci:

  • 4 jaja
  • 160 g topljenog sira
  • 1 beli luk
  • 50 g majonez

Priprema:

Skuvajte jaja, pa ih sitno narendajte zajedno sa topljenim sirom. Dodajte malo belog luka, bibera i majoneza. Sve izmešajte, pa stavite u fližider da se stegne i onda poslužite salatu.